Градинско парти направиха в ОУ “Васил Левски”-Враца

Градинско парти направиха в ОУ “Васил Левски”-Враца

В ОУ „Васил Левски” във Враца се проведе традиционното финално за учебната година „Градинско парти”. Дворът на училището бе изпълнен с усмихнати и щастливи деца, родители, учители, приятели.

Старт на партито за най-чакания от децата ден бе дадено от директора Румен Петков, който им пожела весело и безгрижно лято. На сцената в двора на училището се представиха талантливите възпитаници на учебното заведение. Мажоретки, песни, народни танци и дори изпълнения на барабан и китара впечатлиха присъстващите. Водещи на събитието бяха Алекс и Ивана.

Имаше организирани занимания на специално обособени шатри, в които учениците можеха да получат рисунки на лицето, да сглобяват конструктури, да работят с вълна и глина, както и да играят петанк. В инициативите се включиха представители на Етнографско-възрожденския комплекс. Присъединиха се и ученици от ПГ “Димитраки Хаджитошин”, които направиха атрактивни демонстрации на специалностите-Строителство и архитектура, Интериорен дизайн и Моделиер-конструктор на облекла. За децата те бяха организирали забавна игра с много награди.

След официалната част бе продължението и на футболния турнир “Фило Пенов”. Много представители на образователни институции уважиха празничния ден.

 


2
3
5
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17


2024-05-31 13:17:54