50-годишен юбилей ще отбележи детска градина „Брезичка”

50-годишен юбилей ще отбележи детска градина „Брезичка”

Детска градина „Брезичка“ във Враца тържествено ще отпразнува своя 50-годишен юбилей. Танцовият спектакъл “ Вълшебството на брезата“, с начален час 16.30, ще се състои на 21 юни в Драматично- кукления театър под мотото  „ВЪВ ВЪЛШЕБЕН СВЯТ СЕ ПОТОПЕТЕ И КЛЮЧА КЪМ НЕГО  ВЪВ ВЪЛШЕБСТВОТО НА БРЕЗАТА НАМЕРЕТЕ….”

 Децата от детската градина ще влязат в ролята на приказни герои от 7 детски приказки, толкова колкото са и групите в детското заведение с филиал „ Радост” в с. Голямо Пещене.

В детската градина се обучават 173 деца, за които се грижат 12 педагози, три медицински специалисти, 2 логопеди, психолог, ресурсен учител и 16 непедагогически персонал.

Трима помощник-възпитатели и ресурсен учител са назначени по проект „Силен старт“.  

На тържеството са поканени всички бивши, настоящи и бъдещи възпитаници, техните семейства и всички приятели на ДГ „Брезичка“ гр.Враца!

“На всички деца и техните родители пожелавам много здраве, радост и лично щастие, а на целия колектив, работещ в детската градина– да продължава да дарява малките ни възпитаници с много любов, показвайки висок творчески дух и професионализъм”, пожела в навечерието на юбилея директорката на ДГ „Брезичка”-Враца  Румяна Панталеева.

 


2
3


2024-06-14 13:50:47