Зрелостници огласиха Дреновец

Зрелостници огласиха Дреновец

Кметът на Ружинци Александър Александров бе гост на връчването на дипломите на випуск 2024 на СУ “Никола Йонков Вапцаров“ село Дреновец. Той се зарадва от високия успех на младежите. Церемонията се състоя пред училището на специално украсена сцена. Кметът връчи дипломите и плакети на Андриана Андрианова Владова, Марио Венциславов Ванков и Диан Венциславов Стефанов за отличен успех.

Той им пожела "В този специален ден да вярвате в новите възможности и да разширявате хоризонтите, които се отриват пред вас. Формирането ви като личности е резултат от усилията не само на вашите учители, но и на вашите родители, които със своята обич и грижа винаги ще ви напътстват в живота. Независимо къде се намирате, работете за просперитета на България и на родното си място.“

Директорът Бойка Александрова сподели на зрелостниците, че ги обича изключително много и винаги биха могли да разчитат на нея. След церемонията имаше приятелската футболна среща на децата на ФК "Дреновец" и "Левски" София (Талент),  водени от футболната легенда Емил Спасов.

 


2
3
4
7


2024-06-20 13:29:11