За първи път! Кмет връчи отличия на млади предприемачи

За първи път! Кмет връчи отличия на млади предприемачи

Млади предприемчиви семейства, развиващи бизнеса си в община Брусарци бяха наградени от кмета Наташа Михайлова. Подобно нещо се прави за първи път. Събитието е част от наситената със събития програма, по повод празника на общината.

На тържествена сесия благодарствени писма и красиви статуетки получиха:

Камелия и Милчо Филчеви, които се занимават с дървопреработка във Василовци;

Евгени Методиев и Вася Василева с производство на хляб и закуски в същото село;

Катя Борисова и Валентин Цветанов, които са с ресторант в Крива бара;

Георги и Полина Борисови, собственици на магазини и Давид и Цветелина Борисови, които имат мандра в Крива бара.

“Благодаря, че избрахте да живеете в нашата община. Да бъдете помощ и подкрепа на вашите близки и роднини и развивате малкия и средния си бизнес тук. Избор, който ще допринесе за добруването и просперитета на нашата община”, заяви кметът Наташа Михайлова при връчването на наградите.

Отличия получиха и ученици, които са изявени в различни области и с постиженията си издигат имиджа на общината. Грамоти и материални награди получиха: Марио Александров, Виктор Олегов, Ралица Стоянова, Марая Димитрова, Николинка Огнянова, Юлиян Любенов, Цветомир Димитров и Милена Валентинова.

Грамота получи и Младенка Младенова, която възпитава децата в родолюбие и любов към народните песни и традиции.

Тържествената сесия се проведе в големия салон на читалището. Събитието бе водено от председателя на общинския съвет Катя Додева.

Много официални гости и родители уважиха събитието.

Сред тях бяха заместник областният управител на Монтана Ивайло Сотиров, Даниела Табакова-от комисията за защита от дискриминация, Жанета Младенова и Десислава Димитрова-началници на дирекциите на социално подпомагане в Лом и Монтана, както и кметовете на селата в общината.

Поетично музикален поздрав към присъстващите отправиха талантливите Милена Валентинова и флейтистът Марио Александров.

Кметът Наташа Михайлова заяви пред жителите и гостите, че с упорита работа се реализират проекти, свързани с подобряване на инфраструктурата и благоустрояването в населените места.

“Видима е промяната в облика на града и селата в общината. Ремонтираме улици, с огромни усилия запазваме училища и детски градини, както и разширяваме обема от социални услуги”, заяви Михайлова.

Тя за пореден път заяви ангажираността си да работи за хората и да се вслушва в критиките, но и в добрите идеи на гражданите.

Тържественото събитие завърши с изискан коктейл.

 

 

 


2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16


2024-08-16 15:45:38