Отличиха учителите на годината в Борован

Отличиха учителите на годината в Борован

Ученици от всички училища и детски градини в община Борован, с тържествено шествие се събраха на площада пред читалище „Цани Иванов 1907“, за да отбележат 24 май.

Много пъстра и весела програма изнесоха децата от всяко учебно заведение. Кметът Иван Костовски връчи наградата „Учител на годината“ на учителите от детските градини и всички училища. Те са номинирани от своите колективи за постигане на високи резултати в учебно-възпитателната дейност.

Ива Тошева Гачовска от ОУ “Отец Паисий“ с. Борован, Петя Кръстева Пазийска – Божков от ОУ “Св.св. Кирил и Методий“ с. Малорад, Миглена Иванчова Муцовска от ЦДГ „Тошка Петрова“ с. Борован, Десислава Ангелова Петрова – Николова от ОУ “Св.св. Кирил и Методий“ с. Добролево, Ивка Димитрова Лазарова от ОДЗ „Юрий Гагарин“ с. Малорад и Николай Стойчев Беличовски от ПГТ “Коста Петров“ с. Борован.

“Честито на заслужилите педагози. Пожелаваме ви все така неуморна и ползотворна работа с вашите ученици и много лични и професионални успехи”, заяви управникът.

Директорът на ОУ “Отец Паисий” Нели Найчова, награди учениците от II клас – Вилияна Генчова, Ивайла Гергова и Мариета Иванова, представили се достойно в Националния финален кръг на олимпиадите на СБНУ. Учениците получиха своите златни медали и грамоти, както и персонални подаръци от ръководството на училището.

След представлението на децата, празникът завърши с коктейл за всички учители и културни дейци в ритуалната зала на НЧ „Цани Иванов 1907„ с. Борован организиран от общината.

 


2
3
4
6
8
10


2024-05-27 09:36:30