Помогнете! 13-годишната Мирела има нужда от спешно лечение

Помогнете! 13-годишната Мирела има нужда от спешно лечение

13-годишно момиче от врачанското село Габаре има спешна нужда от помощ. Мирела трябва да замине за лечение в Турция, където й дават надежда да я излекуват.

Миналата година момичето се оплакало на майка си, че докато се прибира от училище я е заболял левия крак. Няколко дни по-късно отново споменало, че има леки болки в крака, като го усещала подут.

Детето веднага било заведено на лекар и след консултацията съдовят хирург им съобщил, че неговото заключение е тромбофлибит. Започнало лечение с инжекции, но състоянието на детето не се подобрявало. Родителите потърсили второ мнение в София, при друг съдов хирург, на който заключението било - синдром на Мей-Търнър. Направен бил и ядрено магнитен резонанс, който потвърдил синдрома. Родителите обаче потърсили още едно мнение, като им казали, че всичко е вследствие от стара неизлекувана травма. След ядрено магнитен резонанс в Монтана се оказало, че има и друго заключение - лимфедем.

“Имаме 4 различни диагнози, но без лечение. Затова се насочваме за лечение в Турция, но и то е непосилно за нас финансово. Молим за вашата подкрепа, за да видим детето си здраво и щастливо”, призовават родителите на Мирела.

Необходимата сума за лечението на детето е 30 000 лева.

Всеки, който иска да помогне може да го направи в платформата на pavelandreev.bg и на банкова сметка:

Левова дарителска сметка при банка ДСК:

IBAN: BG43STSA93000030902546

BIC: STSABGSF

Титуляр: Мирела Мирославова Валериева




2024-05-29 14:45:24