Топ 10 в тениса се събират на Чомстил опън

Топ 10 в тениса се събират на Чомстил опън

Топ 10 на най-добрите тенисисти в България ще играят на "Чомстил опън" на 15 и 16 юни в Бяла Слатина, съобщи организаторът на турнира Стилиян Чомаковски. Третото издание на турнира се очаква да е най-силното досега, защото среща ще си дадат най-добрите професионалисти в този спорт у нас. На тенис-кортовете на "Бела Понте" ще има оспорвани битки, като в първия ден са квалификациите, а във втория-финалите. Двойките ще бъдат в състав PRO-AM, а финалите ще се играят в три сета.

Организаторът Стилиян Чомаковски е приготвил подобаващ награден фонд за победителите. Освен парични и предметни награди от  лавандулово  поле "Your purple"- Алтимир.

Не по-малко впечатляващо ще бъде и традиционното парти по време на турнира. Вечерята ще бъде дело на известния не само в Бяла Слатина мастър шеф Чочо. Местните деликатеси ще се от свежо българско месо от кланица Търнак, а ръчно изработените питки и хлебчета- от пекарна "Аира 2019" от същото село.

Атмосферата на Ролан Гарос ще пренесе с френски шансони и български хитове красивата певица Александра Панайотова с отличното озвучаване на DJ Чуки. Феноменална заря ще е кулминацията на нощното парти.

"Радвам се, че с този турнир върнахме спортната слава на Бяла Слатина. Че тенис-кортовете са пълни и любимия ни спорт се радва на все повече почитатели. Оставаме верни на мото си- добри хора, добър тенис", подчерта Стилиян Чомаковски.




2024-06-05 08:19:56