Голям интерес към книгата „Останете живи“ в Роман

Голям интерес към книгата „Останете живи“ в Роман

Срещата с Георги Стоянов - журналист и автор на книгата “Останете живи” предизвика силен интерес и събра в Дневния център на автогарата в Роман повече от 40 ученици. На срещата присъстваха ученици от горния курс в СУ “Васил Левски”-Роман, включително потребители на социални услуги в КСУДС в Роман, както и възпитаници от Професионална гимназия по каменообработване село Кунино.

Срещата се проведе при домакинството на социалния комплекс, в партньорство с Националното сдружение на сираците в България начело със Слави Михайлов и ръководствата на двете учебни заведения. Събитието бе уважено от зам.-кметът на община Роман Соня Тинчева, експертът по социалните дейности в администрацията Таня Лазарова и Марин Недялков - представител на РУП-Роман.

Увлекателно и лично ангажирано с истинските истории на млади хора и/или известни личности, загубили живота си в ПТП Георги Стоянов, приел като лична мисия превенцията на войната по пътищата, провокира присъстващите младежи да бъдат отговорни участници в движението по пътищата, за да опазят себе си и другите живи.

В края на срещата всички присъстващи получиха книги и обещаха, че ще бъдат посланици на нейната мисия.


1
2


2024-06-18 10:48:54