Стотици мотористи от страната и чужбина огласиха Козлодуй

Стотици мотористи от страната и чужбина огласиха Козлодуй

В Козлодуй се проведе XVII-тият Национален мотосъбор, който събра стотици почитатели на екстремния спорт от страната и чужбина. Събитието е част от Общински спортен календар и се организира от местния мотоклуб „Ядрените”.

Традиционно официалното откриване на мотосъбора започна с почетна обиколка на град Козлодуй. Заместник-кметът  Зорница Симеонова приветства участниците и пожела на всички присъстващи безаварийно шофиране, хубаво време и приятни часове на козлодуйския бряг.

Три дни козлодуйските мотористи посрещаха любители на високите скорости от Враца, Кнежа, Шумен, Велико Търново, Пловдив, София, Лом, Стара Загора, Търговище, Ловеч и други градове. Тази година представители на екстремния спорт имаше и от Румъния, Сърбия и Македония.

За доброто настроение по време на събитието организаторите бяха подготвили богата програма с участието на „Raising hell”, „Рикошет” и Pavlin Manev`s hope. И тази година организаторите бяха подготвили забавни и разнородни игри за малки и големи. Зрелищно представление и изключителни умения показаха мотористи, които балансираха на задна гума и демонстрираха майсторско управление на машините си. Адреналинът на събралата се публика беше покачен от спиращи дъха дрифтове, акробатика, трикове и въртене на гуми.

 


2
3
4


2024-06-18 12:02:48