Петър Петров: „Възраждане“ е единствената алтернатива за по-добро

Петър Петров: „Възраждане“ е единствената алтернатива за по-добро

ПП „Възраждане“ е втора политическа сила в община Монтана на парламентарните избори. 2555 души са подкрепили партията, което прави 17.5 %.

„Възраждане“ е единствената алтернатива за по-добро в област Монтана, доказахме го с действията си“, категоричен е адвокат Петър Петров, който отново е избран за народен представител от 12 МИР. Той коментира и изборните резултати на другите политически сили. В ГЕРБ – СДС продължава ерозията и те имат с 3000 гласа по-малко от миналите избори и за това загубиха втори мандат тук. ДПС има сега 600 гласа повече от април миналата година. Те са главно в махалите и определени села в Монтанско. Сривът в „ПП-ДБ“ е голям и затова не успяха да вземат мандат.

„Ще работим да ограничим влиянието на ДПС в област Монтана. В следващия парламент не вярвам двамата народни представители от тази партия да ги чуете. Отново аз ще бъда най-актиния депутат от региона и ще търся по-доброто за хората тук. „Възраждане“ губи 800 гласа, което е 1% от миналата година. Не съм доволен от този факт, но ще работим. Благодаря на избирателите от област Монтана, които ни подкрепиха на двата вота. „Възраждане“ е алтернативата на партиите на статуквото“, категоричен бе Петър Петров.

Общинският лидер на „Възраждане“ Александър Димитров също изказа благодарност на избирателите. „Благодаря за смелостта им да излязат и да гласуват за нас. Аз съм последователен човек и винаги ще бъда на разположение на хората от Монтана и региона. Утвърждаваме се, като единствената опозиция на мафията в община Монтана“, заяви Димитров.

„В Чипровци „Възраждане“ получи повече гласове на Евровота от някои големи градове в страната. В село Железна партията е първа политическа сила. Трябва да убедим хората под 40 години да гласуват“, каза Борил Каменов.

От „Възраждане“ обявиха, че от днес Елена Викторова е изгонена от партията. На местните избори тя бе избрана от „Възраждане“, но веднага се отдели от партията и гласува против решенията на останалите трима съветници в общински съвет Монтана.

„Това е предателство“, категоричен е Александър Димитров.




2024-06-18 13:26:13