Община Мизия с апел към всички жители

Община Мизия с апел към всички жители

Ръководството на Община Мизия отправя апел към всички жители на населени места в общината да бъдат бдителни и отговорни към родните си места, да пазят както своето, така и общинското имущество и да не възпрепятстват работата на своите съграждани.

За пореден път се създава ситуация, в която работата на Общинска администрация- Мизия и звено БКС е възпрепятствана.

При изпълнение на служебните си задължения, съгласно утвърден график по сметосъбиране и сметоизвозване, служителите от БКС се сблъскаха със сериозен проблем.

При събирането на отпадъците посредством сметосъбирачна машина от контейнер тип "бобър", находящ се на кръстовището на ул. "Петър Атанасов" с ул. "Лазар Кунчев", където протичат ремонтни дейности на пътната настилка, служителите откриват изхвърлено циментово блокче (бордюр) в контейнера, което в последствие се озовава в сметосъбирачната машина.

Екипите на Община Мизия своевременно започват дейности по отстраняване на възникналата авария, изискващи значителен финансов ресурс.  Поради непредвидените обстоятелства е възможно забавяне при изпълнението на графика по сметоизвозване.

Ако ние самите не полагаме грижи и не подхождаме с отговорност и внимание към родните ни места, както и с уважение към труда на другите, то няма да постигнем и резултатите, към които се стремим. Защото община Мизия- това сме всички ние! От всеки един от нас зависи в каква община ще живеем  - ако искаме да се радваме на чисти, зелени, облагородени и развиващи се населени места, то трябва да бъдем отговорни, съпричастни и уважителни един към друг.




2024-06-26 10:30:47