“Калето” в Мездра става на 11 години с богата артистична програма

“Калето” в Мездра става на 11 години с богата артистична програма

“Калето” в Мездра става на 11 години и са приготвили на посетителите си куп артистични изненади, поднесени по специален начин в подножието на 7000 години история.

Петъчната вечер ще започне в 18:30 часа с откриване на изложба на талантлив мездренски художник, ръководена от Снежана Петрова.

В 19 часа организаторите са “запазили чартърен полет” до горещите вечерни ритми на Бразилия с великолепните музиканти от @Viagem ao Brasil, които ще потопят всички присъстващи в необятното море от звуци и ритми на стила Боса Нова.

И докато още публиката е на вълна музикални пътувания, Джоана Савова ще Ви пренесе в замъглените барове на Ню Орлийнс и на американската соул и джаз сцена със специална селекция от песни, изпълнявани от едни от най-добрите вокалистки, живели някога.

За финал на вечерта организаторите са поканили свежото откритие на българската фънк сцена - @Funkilicious, които ще Ви накарат да се разкършите в ритъм, да потанцувате и да се насладите на една приятна вечер в компанията на добри хора, добра храна, добро вино и енергия, която е привличала хора от преди 7000 години.




2024-06-27 11:44:34