СУ „Никола Войводов“ – правилният избор!

СУ „Никола Войводов“ – правилният избор!

Средно училище „Никола Войводов“ за поред път доказва мястото си сред училищата в града под Околчица. И тази учебна година четвъртокласниците  от Випуск 2024 година показаха завидни резултати на НВО по БЕЛ и математика, които са над регионално и над национално ниво, като сред тях има постигнати максимални 100 т. по БЕЛ. Зрелостниците от Випуск 2024 г. пък показаха завидни резултати на ДЗИ по английски език - две отлични оценки, едната от които е пълна шестица. 

Освен с отличните си резултати училището се гордее с перфектно изградената си инфраструктура в най-големия квартал в града – „Дъбника“, с улеснен и сигурен достъп, което гарантира безопасност и спокойствие в часовете за отдих и спорт. Школото разполага и с модерно образователно оборудване – интерактивни дъски, тъчдисплеи, лаптопи и компютри, което прави часовете не само интересни, но и изключително ефективни при усвояването на ключови компетентности  с висока образователна и практико-приложна стойност. А в атрактивния и изключително привлекателен СТЕМ център учениците разполагат не само с високотехнологични кабинети по дигитални и природни науки, но имат удоволствието да се потопят в една наистина различна атмосфера в света на науката и технологиите. 

Всичко това дава изключително предимство на „Никола Войводов“ при избора на училище за децата на Враца, защото успехът им е гарантиран, отношението – професионално и на ниво, условията – сигурни и комфортни.

На 28 юли излиза първо класиране за прием в 5. клас, а записването е от 01.07 до 04.07.2024 г./вкл./. Кампанията по кандидатстване и прием след 7. клас започва след обявяване на резултатите от НВО.

СУ „Никола Войводов“ очаква своите ученици и през 2024/ 2025 учебна година, защото това е правилният избор.




2024-06-28 12:22:54